Спеціальні потреби

Від вибухів на півночі Сирії загинуло 28 людей


Алеппо
Алеппо

За повідомленням сирійського державного телебачення, внаслідок двох вибухів, що прогриміли в місті Алеппо, що на півночі країни, щонайменше 28 осіб загинуло і 235 отримали поранення.

У повідомленнях зазначається, що ціллю нападників були будівлі військової розвідки та служб безпеки в Алеппо, яке є головним комерційним центром Сирії. З часу спалаху у Сирії антиурядових протестів у березні минулого року, в Алеппо панував відносний спокій.

Втім за повідомленням сирійських правозахисників, у центральному місті Гомс вже сьомий день поспіль урядові танки оточують контрольовані опозицією дільниці міста, в рамках тривалої урядовою розправи над інакодумцями.

Активісти кажуть, що сотні людей загинули з часу розгорнення у суботу військової кампанії у Гомсі. Чимало дільниць міста не мають води та електрики. Основні запаси – вичерпуються.

У четвер президент США Барак Обама закликав до припинення «жахливого кровопролиття» у Сирії.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG