Спеціальні потреби

В сутичках із силами безпеки в Сирії загинуло 69 людей


Демонстрація сирійців на підтримку президента Башара Асада
Демонстрація сирійців на підтримку президента Башара Асада

Сирійська правозахисна організація повідомила, що в понеділок у південній частині країни на хвилі насильства загинуло щонайменше 69 людей. Це був один з найкривавіших днів восьмимісячних протестів проти уряду президента Башара Асада.

Базована у Великобританіі сирійська правозахисна організація заявила у вівторок, що вона підтвердила смерть 34 сирійських солдатів у понеділок в сутичках з дезертирами із сирійських збройних сил у провінції Дараа. Правозахисники кажуть, що сирійські сили безпеки також застрелили 35 людей у регіоні, включно з армійськими дезертирами і цивільними.

Немає підтвердження кількості жертв, тому що сирійські органи влади забороняють більшості іноземних журналістів працювати в країні. Сирійські правозахисники кажуть, що цього місяця, в результаті придушення опозиції, загинуло приблизно 200 інших людей, багато із них у місті Гомс, що в центральному районі країни.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG