Спеціальні потреби

Сирійські сили застрелили ще сімох людей


Сирійські солдати на контрольному пункті
Сирійські солдати на контрольному пункті

Сирійські правозахисники кажуть, що урядові сили вбили кількох людей. Військові обстріляли протестувальників першого дня мусульманського свята, яке відзначає закінчення Рамадану.

Місцеві координаційні комітети заявили, що війська вбили шістьох людей у південних містах аль-Гарра та Інкгіль, а також ще одну особу в місті Гомс. Це сталося після ранкових молитов у вівторок.

Продовження придушення політичної опозиції відбувається через день після того, як активісти заявили, що сили безпеки вбили шістьох людей у рамках операцій по всій країні.

Сирійська правозахисна організація заявила в понеділок, що найсерйозніший спалах насильства був у місті Сарамін у північній провінції Ідліб. Організація повідомила, що сили безпеки застрелили там п’ятьох людей і щонайменше 60 поранили, коли відкрили вогонь під час операції обшуків і арештів. Ще одну особу застрелено в передмісті столиці Кара.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG