Спеціальні потреби

Швейцарці проголосували стримати наплив емігрантів


Громадяни Швейцарії проголосували за закон про обмеження на кількість іммігрантів до цієї країни. Запропоновану правим крилом Народної партії ініціативу «Зупини масову імміграцію» підтримало 50.3 учасників референдуму. Ініціатори обмеження стверджують, що 80 тисяч іммігрантів, які щороку прибувають до Швейцарії, негативно впливають на ринок нерухомості, рівень безробіття, громадський транспорт та інфраструктуру країни. Опоненти переконані, що зменшення кількості іноземців навпаки зашкодить економіці, оскільки погіршить ситуацію з нестачею висококваліфікованих працівників.

Уряду Швейцарії доведеться переглянути угоди про вільне пересування з країнами Європейського Союзу.У рамках ініціативи швейцарським урядовцям також потрібно розробити квоти на кількість європейців, які можуть іммігрувати до країни та вирішити, чи мають вони право привозити з собою родичів.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG