Спеціальні потреби

Світ "Зоряних війн" досліджуватимуть кілька поколінь


"Зоряні війни" зібрали 100 мільйонів доларів у перший день показу. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:36 0:00

"Зоряні війни" зібрали 100 мільйонів доларів у перший день показу. Відео

Події розгортаються у галактиці, яка знаходиться далеко-далеко. Молоді люди потрапляють у вихор війни між темною стороною і світлою.

Як і тридцять років тому, музика до «Зоряних війн» Джона Вільямса нині примушує глядачів хвилюватися як і три десятиліття тому.

Режисер Джей-Джей Абрамс поєднав харизматичних персонажів з оригінальних «Зоряних війн» з новими. Дейзі Рідлі у ролі Рей: невибаглива та самостійна. На відміну від принцеси Леї, вона не привілейована з народження. Рей - жінка-герой для молодого покоління.

"Образ головної героїні має був дуже різностороннім. Це надзвичайно емоційна та захоплююча роль. Сподіваюся, що жінки і чоловіки впізнають себе в цих героях", - сказала акторка Дейзі Рідлі.

У новому фільмі зайняті зірки як Джон Бойега у ролі штурмовика з совістю, Оскар Айзек, як пілот зірви-голова, Адам Драйвер як темний і задумливий Кайло Рен і нарешті, але не остання в переліку, Лупіта Нйонґо у ролі мудрого Маз Каната, а-ля Йоди.

Звичайно, ці «Зоряні війни» не будуть дійсно зоряними без старих героїв: Гаррісона Форда, в ролі Гана Соло, Марка Гемілла, у ролі Люка Скайвокер та Керрі Фішер у ролі Принцеси… Радше, Генерала Леї.

"Я не перестала бути Леєю. Це нікуди не зникне. Я залишилася у цій ролі упродовж 35 років. Я хранителька образу принцеси Леї, тому намагалася тримати її у формі та бути готовою до дій" - відзначила Керрі Фішер.

Старий, новий – немає значення. Зоряні війни є казкою. Сотні людей прийшли до Музею авіації та космонавтики у Вашингтоні, щоб подивитися фільм. Перед показом Зерт Бертч, директор Смітсонівських кінотеатрів поділився своїми враженнями від картини.

"Вони створили такий неймовірний, безкінечний, захоплюючий фантастичний світ, дослідження якого вистачить на кілька поколінь", - поділився своїми враженням він.

Перші глядачі були у захваті під перегляду.

"Це музей авіації та космонавтики. Дивитися фільм про події у Космосі саме тут щось надзвичайне! Це чудове поєднання науки та фантастики", - розповів Чарльз після перегляду картини.

"Мій батько був завжди великим шанувальником «Зоряних війн». Моя сестра так само. Не дивно, що я виросла на цих фільмах. Актори та режисер створили чудову картину!", - сказала Алісія.

"Картина весела, енергійна, емоційна. Ми чудово провели час!", - додав глядач Паркер.

Джесіка вийшла з кінотеатру, в одязі Рей.

"Повинна сказати: нарешті у фільмі з’явилися головні жіночі персонажі. Я дуже схвильована і з нетерпінням чекаю на восьмий фільм!" - сказала Джесіка.

Глобальний ентузіазм, побудований навколо «Зоряних війн» є свідченням сили кіно, що згуртовує людей у класичній боротьбі Добра проти Зла.

Дивіться також: "Зоряним війнам" пророкують абсолютний касовий рекорд. Відео

"Зоряним війнам" пророкують абсолютний касовий рекорд. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:27 0:00

XS
SM
MD
LG