Спеціальні потреби

У Мадрид з 4-денним візитом прибув Папа Римський Бенедикт ХVІ


З прибуттям до Мадриду Папу Римського вітають король Іспанії Хуан Карлос та королева Софія
З прибуттям до Мадриду Папу Римського вітають король Іспанії Хуан Карлос та королева Софія

Папа Бенедикт XVI прибув сьогодні із 4-денним візитом у Мадрид. Папа Римський зокрема має намір відвідати фестиваль з нагоди святкування Всесвітнього дня католицької молоді.

В аеропорту главу Римо-католицької церкви зустріли король Іспанії Хуан Карлос і королева Софія та низка іспанських високопосадовців.

За даним іспанської влади, на урочистості зберуться близько мільйона молодих людей з усього світу. Згідно з програмою папського візиту, в суботу ввечері відбудуться масова сповідь і молитовна відправа у присутності Бенедикта ХVІ. Заключну Святу Літургію понтифік відправить у неділю вранці на приміському аеродромі.

Візит понтифіка, який оплачується за державний рахунок Іспанії, викликав у країні критику. 4 дні перебування Папи Римського Бенедикта XVI оцінили у 50 мільйонів євро. Як відомо, Іспанія переживає боргову кризу.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG