Спеціальні потреби

ООН постачає продовольство населенню північно-східних районів Африки


У столиці Сомалі Могадішо іде підготовка до розподілу харчової допомоги
У столиці Сомалі Могадішо іде підготовка до розподілу харчової допомоги

Світова продовольча програма ООН розпочинає екстрене постачання харчових товарів до охопленого посухою північно-східного регіону Африки. У понеділок СПП повідомила, що продовольство буде доставлено повітряним шляхом до столиці Сомалі Могадішо, східних районів Ефіопії та північної Кенії неподалік кордону із Сомалі.

Виконавчий директор організації Джозет Ширан заявила, що це буде перший транспорт продовольства повітряним шляхом з часу, коли минулого тижня ООН повідомила про голод у двох південних районах Сомалі.

ООН заявила, що для врятування життя мільйонів людей, які живуть у Розі Африки, потрібні величезні заходи. За повідомленням Агентства США з міжнародного розвитку, допомога потрібна понад 11 мільйонам людей, яким загрожує смерть.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG