Спеціальні потреби

Президент США зробив свій внесок в розвиток малого бізнесу.


У суботу Барак Обама разом з доньками пішов у невеличку книгарню, що знаходиться неподалік Білого дому, щоби купити кілька книжок.

Похід за покупками був організований для того, щоби заохотити більше людей підтримувати малий бізнес і купувати речі у невеличких крамницях.

Такий вид відвідування крамниць чудова можливість зробити покупку для людей, котрі не люблять «Чорної п’ятниці» і великих розпродажів, які пропонують великі мережі роздрібної торгівлі.

До того ж, у великих магазинах у битві за товар, що продається за великою знижкою, часто трапляються ексцеси, як це сталося в крамниці мережі Волмарт у Каліфорнії, у ніч на «Чорну п’ятницю». Там жінка, аби встигнути купити ігрову приставку Х-бокс, почала розпилювати у черзі покупців перцевий балончик.

Як розповідають очевидці, люди почали кричати. Діти відразу лягли на підлогу. Кожен навколо неї почав вдихати його, адже вона виприскала все в повітря.

У паніці, що утворилася жінці вдалося залишити магазин. Згодом вона добровільно здалася поліції.

Як наслідок, 20 людей були травмовані. Втім, купівельна лихоманка далека від закінчення. Адже, наступний великий розпродаж буде вже цього понеділка. За попередніми прогнозами, «Кібер-понеділок» може стати найбільшим днем онлайн-розпродажів у році.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG