Спеціальні потреби

Сина Саркозі з одеської лікарні заберуть до Франції


Сина Саркозі з одеської лікарні заберуть до Франції
Сина Саркозі з одеської лікарні заберуть до Франції

П’єр Саркозі виступає під псевдонімом DJ Mosey. Він мав грати на закритій вечірці в одеському клубі.

Сина французького президента Ніколя Саркозі, П’єра Саркозі, відомого як DJ Mosey, який напередодні потрапив до Одеської обласної лікарні через отруєння, незабаром може доправити до Франції спеціальний чартер. Про це повідомила Українська служба Бі-Бі-Сі.

За повідомленням «Думская.нет», до Одеси вже прибула та перебуває в обласній лікарні делегація лікарів із Франції. Раніше Саркозі відвідав у лікарні мер Одеси Олексій Костусєв. Повідомляється, що П’єр Саркозі вразив мера міста своїми знаннями про історію Одеси.

П’єр Саркозі виступає під псевдонімом DJ Mosey. Він мав грати на закритій вечірці в одеському клубі «Чайковський». Втім зранку у середу йому стало зле і його госпіталізували.

У департаменті інформації Одеської міськарди заявляють, що П’єр Саркозі міг отруїтись не в Одесі, а в дорозі до міста.

«Вiн летiв iз Праги. Можливо, отруєння сталося там», - повідомила агенції Інтерфакс-Україна начальник управлiння iнформацiї Ганна Осипчук.

Ніколя Саркозі грає поп музику та музику у стилі хіп-хоп . Повідомляється, що звичайно музикант приховує прізвище свого батька та користується псевдонімом.

Саркозі вже виступав в Україні у червні 2011-го року. Як зазначає сайт JetSetter.ua, менеджером молодого музиканта є племінник колишнього генсека ООН Кофі Аннана, Ато Янках, який теж у червні прибув до Києва. Прикметно, що в коментарях до відео сюжету про виступ Саркозі, франкомовні коментатори дуже критично відгукуються про діджейску майстерність П’єра Саркозі та публіку для якої він грає.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

Реакція на виступ Блінкена з гітарою в Києві. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00
XS
SM
MD
LG