Спеціальні потреби

Прем’єр-міністр Ізраїлю зустрічається з лідерами Росії у Москві


Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу і міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров у Москві
Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу і міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров у Москві

На порядку денному розмов прем’єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу у Москві з російськими лідерами переважають питання безпеки, включно з нещодавнім посиленням насильства на Близькому Сході.

Нетаньягу прибув до Москви сьогодні вранці. Він відклав свій від’їзд з Ізраїлю на кілька годин після низки ракетних атак на північну частину країни і вибуху бомби в Єрусалимі у середу.

Посилаючись на неназваного ізраїльського посадовця у Москві, Французьке агентство новин повідомляє, що увага зустрічей Нетаньягу зосереджуватиметься на реакції Ізраїлю на ці атаки, відповідальність за які ізраїльскі власті покладають на палестинських бойовиків.

За повідомленням Кремля, президент Росії Дмитро Медведєв закликатиме Беньяміна Нетаньягу погодитись на поновлення у найближчому майбутньому ізраїльсько-палестинських переговорів, основаних – як це каже Москва – на «загальновизнаних принципах міжнародного права».

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG