Спеціальні потреби

Все можуть королевичі: народження принца додасть популярності британській монархії


Народження принца додасть популярності монархії
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:12 0:00

Народження принца додасть популярності монархії

Такої уваги та захоплення навколо королівського материнства нація не відчувала з часів Діани. Популярність самої королівської пари на піку, що, на думку королівського кореспондента Роя Кікха, дуже на часі для британської корони:

«Народження цієї дитини ще більш посилить популярність Кейт та Вільяма. Ми побачимо, як зросте любов до королівської родини та підтримка монархії після появи на світ немовляти».

Кейт з самого початку обрала природні пологи. Тим часом, здоров’я мами та немовля в руках найкращої команди акушерів країни. Планується, що принц Вільям візьме два тижні відпустки з догляду за дитиною. Попри наявність цілої команди допомоги, у тому числі няні та охоронців, Кейт та Вільям планують бути повноцінними батьками.


Ввважається, що Вільям хоче бути поряд з дитиною, бути з немовлям вечорами, купати, укладати спати, може навіть читати на ніч історії.
Народження цієї дитини ще більш посилить популярність Кейт та Вільяма. Ми побачимо, як зросте любов до королівської родини та підтримка монархії після появи на світ немовляти
Роя Кікха

Королівська дитина, безумовно, матиме доступ до найкращої освіти у світі, але планується, що до закінчення школи, як і тато, дитина залишатиметься поряд з батьками.

Одного дня ця королівська дитина розпоряджатиметься цією фамільною колекцією дорогоцінностей корони, яка оцінюється у 30 мільярдів доларів. А поки що малечі доведеться змиритися з одягом, «як у решти інших», адже Кейт, каже її оточення, не збирається викидати шалені гроші на дизайнерівський одяг для немовлят.

Королівський консультант Вікторія Мерфі каже, що це лише дитина і її і так завалять всілякими подарунками.

Скільки Кейт з дитиною лишатиметься в лікарні – рішення подружжя та медиків. Що ж до принцеси Діани, то вже наступного дня після народження Вільяма вона була вдома.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG