Спеціальні потреби

Провідний юрист Трампа йде з Білого дому


Дональд Макген
Дональд Макген

Юрист Білого дому Дон Макген планує полишити посаду восени. Президент Дональд Трамп високо оцінив роботу Макгена.

"Юрист Білого дому Дон Макген полишає посаду восени одразу після затвердження (сподіваюсь) судді Брета Кевано до Верховного суду США. Я тривалий час працював з Доном і високо ціную цого службу!"

Чутки про те, що Макген може полишити посаду з'явились після того, як видання New York Times повідомило про те, що Макген тісно співпрацював зі слідством, що провадить спецпрокур Мюллер стосовно можливого перешкоджання правосуддю, повідомляє NPR.

Відповідно до звіту, Макген говорив з командою Мюллера про низку ключових питань, які стосуються слідства, включаючи звільнення директора ФБР Джеймса Комі а також спроби Трампа передати розслідування від Мюллера до міністра юстиції Джеффа Сешнса, повідомляє видання.

Особистий юрист Трампа Руді Джуліані заявив, що він не багато знає про те, що Макген говорив з Мюллером протягом майже 30 годин.

Дивіться також: ​Пол Манафорт просить перенести другий судовий процес до іншого суду

Пол Манафорт просить перенести другий судовий процес до іншого суду. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:10 0:00

ож:

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG