Спеціальні потреби

Проблеми для Росії: боєприпаси, бойовий дух, певний розбрат у керівництві - керівниця розвідки США


“Для України надзвичайно важливо отримувати необхідну військову та економічну допомогу, щоб продовжувати те, що вони героїчно роблять зараз”, - сказала Евріл Гейнс.
“Для України надзвичайно важливо отримувати необхідну військову та економічну допомогу, щоб продовжувати те, що вони героїчно роблять зараз”, - сказала Евріл Гейнс.

Росія зіткнулася зі значними викликами: боєприпаси, постачання, бойовий дух, виснаження, певний розбрат у керівництві. Так описала ситуацію росіян у зв'язку з їхньою війною проти України керівниця національної розвідки США Евріл Гейнс під час виступу на Всесвітньому економічному форумі сьогодні, 18 січня.

Високопосадовицю цитує кореспондент Голосу Америки Джефф Селдин, який стежить за роботою форумі у Давосі.

“Немає сумнівів, що в це в інтересах нас усіх підтримувати Україну якомога більше”, - сказала Гейнс у своїй промові до учасників Всесвітнього форуму.

Вона також додала, що взимку очікувалося зниження темпу війни, проте на передовій і далі тривають жорстокі бої. Армії обидвох країн, за її словами, відчувають чимало викликів. “Для України надзвичайно важливо отримувати необхідну військову та економічну допомогу, щоб продовжувати те, що вони героїчно роблять наразі”, - сказала Евріл Гейнс.

“Допомоги, яку ми надіслали в Україну, все ще недостатньо… Ми повинні мобілізуватися, щоб допомогти їм”, - сказав на цій же зустрічі президент Польщі Анджей Дуда.

У своєму виступі генсек НАТО Єнс Столтенберг сказав: “Якщо Росія виграє цю війну, це буде дуже небезпечно для всіх нас… Перемога Путіна підбадьорить авторитарних лідерів у всьому світі”.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Форум

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG