Спеціальні потреби

Принц Гаррі проходитиме курс військового навчання у США


Принц Гаррі
Принц Гаррі

Протягом двох місяців, британський принц Гаррі братиме участь у навчаннях на бойовому гелікоптері «Апачі» на американських військових базах у штатах Каліфорнія та Аризона.

Не встигли жителі Каліфорнії відійти від візиту принца Вільяма, який улітку перебував там зі своєю новою дружиною Кейт, як до цього західного американського штату прилетів принц Гаррі.

Бойовий вертоліт із принцом Уельським на борту приземлився на аеродромі військово-морських сил США неподалік міста Ель-Сентро у Каліфорнії. Саме тут 27-річний Гаррі, протягом чотирьох тижнів, братиме участь у військових навчаннях на бойовому гелікоптері «Апачі». Відтак, ще місяць принц продовжуватиме навчання на військово-повітряній базі у південній Аризоні. Це завершальна стадія курсу, який проходять усі британські військові пілоти.

Не виключено, як зазначають аналітики, що принца Гаррі відправлять на службу в Афганістані, у якості пілота бойового вертольота, вже у квітні наступного року.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG