Спеціальні потреби

"Стадіон так стадіон": Порошенко прийняв виклик Зеленського


Про це у відеозверненні повідомив сам Порошенко.

Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу!
Кандидат у президенти України Петро Порошенко​

"Бути Президентом та Головнокомандувачем - це не гра і не бажання сподобатися. Це значить нести відповідальність за людей, за країну в середині та на міжнародній арені. І дебати робляться не заради видовища на стадіоні. Це серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, про цінності, про історичний вектор, про пріоритети. Країна не просто обирає, вона довіряє свою долю", - зазначив у відео Порошенко.

До того ж, чинний Президент додав, що "правила дебатів прописані в законі "Про вибори Президента". "Вони можуть відбутися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах для десятків мільйонів людей. Такі вже усталені правила. Але стадіон так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу!" - завершив Порошенко.

Володимир Зеленський напередодні випустив відеозвернення до Петра Порошенка, у якому закликав провести дебати на стадіоні "Олімпійський" у Києві. До того ж, кандидат Зеленський запроновував учасникам дебатів пройти медичний тест на наркотичні речовини та алкоголь, бо "країні потрібен здоровий президент". На роздуми він дав 24 години.

Про час і можливі умови теледебатів поки не йдеться.

Дивіться також: Комітет Палати представників провів слухання щодо найбільших загроз для НАТО

Комітет Палати представників провів слухання щодо найбільших загроз для НАТО. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:20 0:00

  • 16x9 Image

    Михайло Комадовський

    Свою кар’єру розпочав у 10 років, заснувавши власне інтернет-видання. Потім перейшов працювати на “доросле” телебачення: спочатку журналістом та ведучим на місцеві телеканали в Одесі, потім на центральні інформаційні телеканали у Києві. За плечима у Михайла насичений професійний досвід: працював експертом з комунікацій проектного офісу реформ Міністерства внутрішніх справ України, спеціальним кореспондентом німецької медіакомпанії Deutsche Welle у Москві, спецкором кількох телеканалів у Нью-Йорку. До Голосу Америки приєднався на початку 2019 року. 

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG