Спеціальні потреби

Нападники-смертники атакували поліцейське відділення в Пакистані


Поліцейське відділення в Пешаварі після атаки екстремістів
Поліцейське відділення в Пешаварі після атаки екстремістів

Офіційні особи в північно-західному регіоні Пактистану повідомили, що нападники-смертники атакували поліцейське відділення, вбиваючи щонайменше чотирьох поліцейських.

За повідомленням, троє нападників, озброєні автоматами і гручними гранатами, напали на відділення в п’ятницю вранці в Пешаварі.

Нападники відкрили вогонь під час атаки об’єкту і тоді підірвали вибухівку. Під час атаки шестеро службовців поліції отримало поранення.

Офіційні особи кажуть, що відділення було заатаковано тому, що воно одне з найбільших у Пешаварі і на його території перебувають сотні недавно завербованих поліцейських.

Пешавар – адміністративний центр провінції Хайбер-Пахтунхва – розташований неподалік племінних районів Пакистану, які є опорними пунктами екстремістів, пов’язаних з Талібаном і аль-Кайдою.

У четвер від вибуху замінованого автомобіля на автобусному вокзалі там загинуло 12 людей.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG