Спеціальні потреби

У Пакистані заарештовано офіцера за зв’язки з екстремістами


Алі Хан, затриманий за зв’язки з ісламськими екстремістами
Алі Хан, затриманий за зв’язки з ісламськими екстремістами

Пакистанські збройні сили повідомили про затримання високопоставленого офіцера, який був пов’язаний із забороненим ісламським екстремістським угрупованням.

Представник армії генерал-майор Атхар Аббас заявив у вівторок Голосу Америки, що бригадного генерала Алі Хана заарештовано за контакти з угрупованням Хізбут-тахрір, яке заборонене в Пакистані.

Затриманий армійський офіцер працював у штаб-квартирі збройних сил у гарнізонному місті Равалпінді. Аббас сказав, що пакистанські збройні сили дотримуються політики «абсолютної неприпустимості» у випадку такої діяльності.

Згідно з повідомленнями, офіцера заарештовано через кілька днів після того, як другого травня американські спеціальні сили застрелили в пакистанському місті Осаму бін Ладена.

Проте Аббас заперечив, що арешт офіцера пов’язаний з американською військовою операцією або арештами тих пакистанців, які ймовірно допомогли Центральному розвідувальному агентству США у виявленні і знищенні Осами бін Ладена.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG