Спеціальні потреби

Пакистан заперечує, що було затримано офіцера за зв’язки із США


Пакистан заперечує, що було затримано офіцера за зв’язки із США
Пакистан заперечує, що було затримано офіцера за зв’язки із США

Пакистанські збройні сили відкидають повідомлення про арешт одного із своїх офіцерів. Арешт нібито стався в рамках затримання осіб, які сприяли американському рейду, під час якого вбито лідера аль-Кайди Осаму бін Ладена.

Представник пакистанської армії генерал-майор Атхар Аббас назвав повідомлення про арешт офіцера «неправдивим і повністю безпідставним».

Заяву було зроблено у відповідь на повідомлення у газеті «Нью-Йорк таймс» за середу. Газета повідомила, що пакистанське розвідувальне агентство заарештувало п’ятьох пакистанців, які передали Центральному розвідувальному агентству США інформацію про місце перебування Осами бін Ладена в місті Абботтабад перед рейдом другого травня.

Представник пакистанських збройних сил заявив Голосу Америки, що проведено арешти, але додав, що не було затримано військовослужбовців у зв’язку з американською військовою операцією.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG