Спеціальні потреби

Обама спілкувався з журналістами на традиційній щорічній вечері


Президент Барак Обама виступає на щорічній вечері Американської асоціації журналістів у Вашингтоні.
Президент Барак Обама виступає на щорічній вечері Американської асоціації журналістів у Вашингтоні.

Щорічна вечеря Американської асоціації журналістів відбулася у субуту в столичному готелі «Hilton». Головним на цих зібраннях є можливість місцевого журналістського бомонду і зірок шоу-бізнесу поспілкуватися з політиками і президентом.

Для Барака Обами, це вже друга така вечеря. Як і торік, президентові не забракло почуття гумору говорити про серйозні речі. Найбільше «дісталося» мільярдеру і потенційному опонентові у змаганні за Білий дім Дональдові Трампу, який теж був присутній на заході. Він, на всіх можливих форумах ставив під сумнів громадянство Бакара Обами і вимагав продемонструвати оригінал свідоцтва про народження.

Однак жартівливий виступ президент завершив на серйозній ноті, подякувавши американським військовослужбовцям за їх віддану службу у зонах конфлікту і журналістам, які ризикують власним життям, щоби розповісти світові правду.

Уперше вечерю Американської асоціації журналістів Білого дому було проведено 92 роки тому з метою покращення спілкування між владою та журналістами, які акредитовані для роботи в адміністрації. На події прийнято збирати гроші, які йдуть у фонд грантів для студентів-журналістів.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG