Спеціальні потреби

Обама висловив співчуття полякам в річницю загибелі Качинського


Обама висловив співчуття полякам в річницю загибелі Качинського
Обама висловив співчуття полякам в річницю загибелі Качинського

В час, коли народ Польщі відзначає рік з часу трагічної загибелі президента Леха Качинського, першої леді Марії Качинської та їх делегації, я разом з народом Америки, включно з багатьма американцями польського походження віддаю шану пам’яті 96-ьом загиблим польським патріотам.

Картина уламків президентського літака у Смоленську та загибель стількох видатних цивільних та військових лідерів, які очолювали рух Польщі до демократії та заможності – розбили наші серця.

Але справжня сила, стійкість і віра притаманні польському духу, а також нерозривний зв'язок між народами Америки та Польщі проявились, коли обидва народи разом вийшли на вулиці зі свічками та квітами в руках.

Польща є одним із найсильніших та найближчих союзників Америки і під час мого візиту до Варшави наступного місяця, я буду прагнути поглибити цей перевірений часом зв'язок, та продовжити працю тих людей, які пішли від нас рік тому.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG