Спеціальні потреби

Обама хоче витратити 300 мільярдів для пожвавлення економіки


Обама хоче витратити 300 мільярдів для пожвавлення економіки
Обама хоче витратити 300 мільярдів для пожвавлення економіки

Американські ЗМІ повідомили, що президент США Барак Обама планує звернутись до Конгресу за підтримкою його плану пожвавлення економіки. Президент запропонує виділити 300 мільярдів доларів на заходи, серед яких, ряд скорочень податків, надання допомоги безробітним працівникам та фінансування будівництва.

Президент має представити цей план у четвер у виступі перед спільною сесією обох палат Конгресу.

Цього тижня представники уряду оприлюднили нові подробиці планованого виступу Обами.

За повідомленнями ЗМІ, Обама має намір відновити фінансову допомогу робітникам, які тривалий час лишаються без роботи. Раніше цього тижня, президент заявив, що хоче подовжити на два роки двопроцентне зменшення податку на заробітну платню для всіх робітників, яке добігає кінця цього року.

На додаток, президент планує просити ухвалення аналогічного скорочення оподаткування працедавців. Окрім того в його планах просити Конгрес ухвалити надання податкового кредиту компаніям, які наймають більше робітників

Серед намірів Обами також – додаткове фінансування відновлення зношених доріг, мостів та шкіл.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG