Спеціальні потреби

Північна Корея оприлюднила фотографію наступника Кім Чен Іра


Північна Корея оприлюднила фотографію наступника Кім Чен Іра
Північна Корея оприлюднила фотографію наступника Кім Чен Іра

Північна Корея оприлюднила фотографію наймолодшого сина і вірогідного наступника теперішнього лідера країни Кім Чен Іра.

Фотографія Кім Чен Уна появилася у контрольованих урядом мас-медіа КНДР.

Підвенно-корейське інформаційне агентство ідентифікувало чорноволосого у темному одязі молодого чоловіка у першому ряді, поміж групи північно-корейських лідерів правлячої Трудової партії – включно з Кім Чен Іром, – як його молодшого сина Кім Чен Уна.

Це перший офіційний знімок Кіма. Він був також обраний до Центрального комітету правлячої Трудової партії на посаду заступника впливової Центральної військової комісії, яку очолює його батько.

Крім цього, Кім Чен Ун отримав звання генерала збройних сил Північної Кореї.

Про цю молоду людину мало знають навіть у Північній Кореї. Як гадають, йому 27 років, а здобув він освіту у Швейцарії.

Оглядачі припускають, що швидке просування до влади Кім Чен Уна може означати погіршення стану здоров’я його батька Кім Чен Іра, після перенесеного у 2008 році, як догадуються, інсульту.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG