Спеціальні потреби

Кулеба обговорив у Держдепі наступні кроки після Нормандського саміту


Нові кроки, які потрібно втілити після Нормандського саміту, обговорив Віце-прем'єр-міністр України Дмитро Кулеба на зустрічі в Держдепі.

Про основні питання, які обговорювались під час зустрічі Кулеби з заступником Держсекретаря США Девідом Гейлом, що відбулась 13 грудня у Вашингтоні, повідомила речниця Держдепу Морган Ортагюс.

"Заступник Держсекретаря Гейл підкреслив непохитну підтримку Сполучених Штатів територіальної цілісності та суверенітету України перед лицем російської агресії, що триває", - йдеться у повідомленні.

Заступник Держсекретаря Гейл та віце-прем'єр-міністр Кулеба обговорили наступні кроки для втілення після зустрічі у Нормандському форматі від 9 грудня а також важливість продовження прогресу із втілення реформ для забезпечення успіху України, повідомили в Держдепі.

Дивіться також: ​Студія Вашингтон. Чого Лавров зустрічався з Трампом – американські аналітики

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG