Спеціальні потреби

Вибухові пристрої надіслані Обамі та Клінтону могла прислати та сама особа, яка надіслала бомбу Соросу - WP


Пристрій доставлений до офісного центру Time Warner Center складався з труби та дротів, повідомило CNN джерело в поліції Нью-Йорка. "Правоохоронці поводяться з пристроєм, як зі справжньою вибухівкою", - повідомляють у CNN.

За інформацією Секретної служби, в середу також було виявлено "можливі вибухові пристрої" в пошті, адресованій колишньому Держсекретарю Гілларі Клінтон в Нью-Йорку, а також в пошті, адресованій на домашню адресу в Вашингтоні колишнього президента США Барака Обами.

Раніше цього тижня, вибуховий пристрій також надійшов на адресу заміського будинку Джорджа Сороса. Бомбу у будинок у передмісті Нью-Йорка було доставлено вручну. ФБР сфотографувало пристрій і потім знешкодило його біля маєтку Сороса.

Пристрої надіслані до Клінтона та Обами, за підозрами, були створені тією самою особою, яка надіслала подібний пристрій Соросу. Про це повідомляє The Washington Post з посиланням на інформацію від двох посадових осіб, надану на умовах анонімності.

Пристрої надіслані Клінтону, Обамі та Соросу це трубчасті бомби, запаковані в жовтий конверт з надрукованою адресою, повідомили правоохоронці. В якості зворотньої адреси було вказано адресу відомого посадовця, але правоохоронці не вважають цю особу причетною, повідомляє видання.

Спікер Палати Представників США Пол Раян подякував правоохоронним органам за роботу і різко засудив "намагання залякати публічних осіб". "Ми не потерпимо будь-яку спробу залякати публічних осіб".

Дивіться також: ​Час-Тайм. Заяви Джона Болтона в Москві - головне

Час-Тайм. Заяви Джона Болтона в Москві - головне
please wait

No media source currently available

0:00 0:15:00 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG