Спеціальні потреби

У США відзначили День Пам’яті


День Пам’яті відзначають на Арлінтонсьокму національному кладовищі
День Пам’яті відзначають на Арлінтонсьокму національному кладовищі

Через день після відвідин зруйнованого торнадо американського міста Джоплін, у рамках відзначень з нагоди Дня Пам’яті, президент Барак Обама і його дружина Мішель вшанували пам’ять загиблих у війнах американців.

Президент прибув на Арлінгтонське національне кладовище, де поклав вінок до Могили Невідомого солдата. Відтак він, разом з міністром оборони Робертом Ґейтсом та головою Об’єднаного комітету начальників штабів збройних сил США Майком Малленом, узяв участь в церемонії на честь американських військовослужбовців, які віддали своє життя за свою країну.

Сьогодні в усіх Сполучених Штатах проходять подібні урочисті церемонії та паради.

День Пам’яті також відзначили в Афганістані, де розгорнуті там американські солдати хвилиною мовчання вшанували своїх понад 1400 побратимів, які загинули на полі бою в Афганістані від 2001 року.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG