Спеціальні потреби

Судовий процес Пола Манафорта та його співробітника, за всіма ознаками, відкладений до осені


Пол Манафорт
Пол Манафорт

Федеральний суддя заявив, що судовий процес колишнього керівника виборчої кампанії президента Трампа Пола Манафорта і його співробітника Ріка Ґейтса не може розпочатися у травні, як цього вимагав спеціальний прокурор, що веде розслідування про можливі таємні зв’язки з Росією, кажучи, що обом сторонам потрібно більше часу для вивчення доказів і винесення досудових рішень.

Суддя дав зрозуміти, що процес може розпочатися у вересні або у жовтні.

Федеральна велика лава присяжних у жовтні минулого року висунула звинувачення двом колишнім співробітникам Трампа із 12 пунктів – у змові, відмиванні грошей, робленні фальшивих заяв та інших злочинах у зв’язку з їх лобістською працею на користь колишнього проросійського президента України Віктора Януковича.

Ці звинувачення не пов’язані зі слідством, що його веде спеціальний прокурор Роберт Мюллер на основі звинувачення, що в ході президентської кампанії Трампа у 2016 році вони були в таємній змові з Росією, щоб вплинути на результати президентських виборів.

Дивіться також: Чи обмежувати дітей в часі, проведеному за електронними приладами?

Чи обмежувати дітей в часі, проведеному за електронними приладами? Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:10 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG