Спеціальні потреби

Американка виграла 15 мільйонів доларів завдяки помилці продавця


Американка виграла 15 мільйонів доларів завдяки помилці продавця
Американка виграла 15 мільйонів доларів завдяки помилці продавця

Чи можна виграти в лотерею, не збираючись цього робити? Виявляється, так. Саме це сталося з Кеті Скрагз з містечка Літон у штаті Джорджія. Нещодавно вона виграла джек-пот лотереї «Powerball» на суму 25 мільйонів доларів. А відтак Кеті оголосила, що не збиралася купувати лотерейний квиток – продавець за стійкою придорожнього буфета неправильно її зрозумів.

Як розповіла Скрагз кабельному каналу CNN, вона попросила в продавця квиток лотереї «Mega Millions». Тому здалося, що вона попросила квитки обох лотерей, включаючи «Powerball», і, відповідно, він взяв з неї не один долар, а два. Скрагз не стала сперечатися. Це рішення виявилося найкращим, яке вона зробила за 44 роки життя.

Скрагз повідомила, що воліла взяти виграш цілком і отримати понад 15 мільйонів доларів (до вирахування податків). За правилами, можна отримувати визначену частину грошей протягом 5 або 10 років. У цьому випадку загальна сума буде більшою.

Кеті має великі плани щодо мільйонів, які звалились на неї неочікувано. Вона планує придбати автомобіль, подорожувати, а також допомогти своїм родичам та іншим людям. Вона має намір заснувати фонд для бездомних, а також використовувати частину виграшу на оплату стоматологічної допомоги тим, хто не може собі її дозволити.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

Реакція на виступ Блінкена з гітарою в Києві. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00
XS
SM
MD
LG