Спеціальні потреби

У США виграли джек-пот у майже 1,6 мільярда доларів в лотерею


Лише один квиток виявився виграшним під час розіграшу джек-поту лотереї Mega Millions у майже 1,6 мільярда доларів. Переможець лотереї може обрати всю суму, або отримати одноразову виплату у 914 мільйони доларів США.

Виграшний квиток було продано в Південній Кароліні, підтвердили організатори лотереї у середу.

Наразі не відомо хто саме придбав виграшний квиток.

Цей джек-пот значно перевищив минулий рекордний виграш у 656 мільйони доларів в березні 2012 року, повідомляють посадовці.

"Це справді історична подія", - йдеться в заяві Гордона Меденіка, головного директора компанії Mega Millions Group, повідомляють ЗМІ.

"Ми дуже радіємо за переможця і знаємо, що лотерея в Південній Кароліні з нетерпінням чекає на можливість познайомитись з переможцем", - додав Меденік.

Лотерея Mega Millions діє в 44 штатах. Ціна одного квитка – 2 долари і ймовірність виграшу джек-поту 1 до 302 мільйонів, пише CNN.

Джек-пот зростав з 24 липня, коли колектив з 11 співробітників в Каліфорнії розділив між собою приз у 543 мільйони доларів США.

Після виграшу, джек-пот лотереї зменшиться і становитиме 40 мільйонів доларів, або 22,8 мільйона доларів у випадку одноразової виплати.

Дивіться також: У США призовий фонд всенаціональної лотереї зріс до рекордних $1,6 млрд

У США призовий фонд всенаціональної лотереї зріс до рекордних $1,6 млрд. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:36 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG