Спеціальні потреби

ООН: мешканцям столиці Лівії Триполі потрібна негайна допомога


Клініка у місті Злітан, яку, за твердженням лівійського уряду, знищили літаки НАТО
Клініка у місті Злітан, яку, за твердженням лівійського уряду, знищили літаки НАТО

Гуманітарні агентства ООН повідомляють, що мешканцям деяких районів столиці Лівії Триполі потрібна негайна допомога з приводу тривалого конфлікту в країні.

За повідомленням ООН, там не вистачає медичних препаратів, зокрема вакцин, а також палива та електроенергії. Зростають ціни на продовольство та збільшується занепокоєння щодо постачання, якщо конфлікт продовжуватиметься.

У понеділок лівійський уряд звинуватив війська НАТО в бомбардуванні лікарні під час рейду, в результаті чого загинуло кілька людей.

Лівійські офіційні особи показали журналістам знищену клініку в місті Злітан, що на схід від столиці. Опісля журналістам показано склади продовольства в місті і сказано, що ці будинки також були пошкоджені під час повітряного рейду.

НАТО не оприлюднило повідомлення про ймовірні повітряні удари. Мешканці міста заявили, що атаки сталися в понеділок вранці.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG