Спеціальні потреби

У Ліберії відбувається другий тур президентських виборів


Жінка голосує на другому турі президентських виборів у Ліберії (Монровія)
Жінка голосує на другому турі президентських виборів у Ліберії (Монровія)

Президент Ліберії Елен Джонсон Серліф, за всіма ознаками, буде переобрана на другий термін на додатковому турі виборів, які затьмарені бойкотом з боку опозиції та кривавими сутичками між поліцією і демонстрантами.

Колишній міністр юстиції Вінстон Тубман, який кинув виклик нинішньому президенту, закликав своїх прихильників, щоб вони бойкотували вибори з приводу імовірного виборчого шахрайства на користь пані Серліф.

Як повідомляє наш кореспондент, участь громадян у голосуванні у вівторок була невеликою, включно з одним з виборчих пунктів, на якому під час першого туру виборів минулого місяця були довгі черги.

У вівторок у районі штаб-квартири очоленої Тубманом партії Конгрес за демократичні зміни, де день раніше в результаті сутичок між поліцією і опозиційними демонстрантами загинуло щонайменше двоє людей, посилено заходи безпеки.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG