Спеціальні потреби

"Росія продовжуватиме війну, якщо її не зупинити". Посолка США на тлі атаки РФ на Кривий Ріг закликала ухвалити фінансування для України


Наслідки атаки Росії по житловому будинку у Кривому Розі, 13 березня 2024. AP Photo/Alex Babenko
Наслідки атаки Росії по житловому будинку у Кривому Розі, 13 березня 2024. AP Photo/Alex Babenko

Кількість жертв у Кривому Розі внаслідок ракетного удару Росії 12 березня зросла до п'яти, повідомив у Telegram голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Лисак раніше повідомляв, що серед поранених - діти, а чотирирічний хлопчик - у тяжкому стані: "Найменшим постраждалим від російського терору немає й року. Це двомісячний хлопчик та 11-місячна дівчинка. Загалом поранених 44. Госпіталізовані понад два десятки людей. Решта лікуватиметься амбулаторно".

Посолка США в Україні Бріджит Брінк напередодні твітувала: "Вже 748 днів Росія веде повномасштабну війну проти України. І Росія продовжуватиме її, якщо її не зупинити. Ось чому критично важливо ухвалити фінансування для України саме зараз".

Російські військові регулярно атакують українські міста та інфраструктуру.

Попри численні докази і свідчення, Москва заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG