Спеціальні потреби

"Тепер американці ставляться до коронавірусу серйозно" - у мережі прокоментували новини про хворобу Тома Хенкса


Том Хенкс і його дружина Рита Уилсон
Том Хенкс і його дружина Рита Уилсон

Лауреат премії «Оскар» актор Том Хенкс і його дружина актриса Рита Вілсон заразилися коронавірусом, що підтвердилося аналізами.

Про це актор повідомив у Twitter. Хенкс повідомив, що він та його дружина здали аналізи в Австралії, де він працює над фільмом, після того як вони відчули втому і біль, які супроводжувалися невеликим жаром. Подружжю по 63 роки.

Зрештою саме через Тома Хенкса та NBA американці почали ставитись до глобальної пандемії серйозно
Журналіст Яшар Алі

Знаменитий актор повідомив, що він і Вілсон будуть «проходити аналізи, проходити спостереження і перебувати в ізоляції» стільки, скільки буде потрібно.

Раніше стало відомо, що через вірус також припиняться ігри у Національній басектбольній лізі США.

Повідомлення про хворобу знаменитого актора викликало бурхливу реакцію у соцмережах. В основному користувачі соцмереж бажають видужання актору. Інші оглядачі звертають увагу, що лише скасування ігор та хвороба знаменитості примусили країну поставитись до коронавірусу серйозно.

"Зрештою саме через Тома Хенкса та NBA американці почали ставитись до глобальної пандемії серйозно", - твітує журналіст Яшар Алі.

Телевізійний продюсер Том Есмайл закликав Хенкса та НБА привернути увагу світу і до глобального потепління. Мовляв, може тоді до проблеми почали би ставитися серйозно.

Таку ж думку висловив і медійник Девід Гарднер.

А творець розслідувального проекту Bellingcat Еліот Хіггінс жартує, що Хенкс може зіграти самого себе у майбутньому фільмі про коронавірус.


У мережі також чимало порівнять долі кіно персонажів зіграних Хенксом з його хворобою.

"Тримайтесь подалі від Тома Хенкса: його корабель захоплювали пірати, його літак падав, він застрягав у аеропорту, він потрапляв на безлюдний острів, а тепер у нього коронавірус", - говорить один із поширюваних мережею колажів.

Дивіться також: Росія тиском на свідків і дезінформацією перешкоджає розгляду справи щодо збиття літака МН-17 - прокуратура Нідерландів

XS
SM
MD
LG