Спеціальні потреби

Війська КНДР і Південної Кореї обмінялися артилерійським вогнем


Район напружених відносин між КНДР і Південною Кореєю
Район напружених відносин між КНДР і Південною Кореєю

Представники Південної Кореї повідомили про артилерійську перестрілку з північнокорейською стороною в середу в районі неподалік спільного морського кордону у Жовтому морі.

Міністерство оборони Південної Кореї заявило, що всі снаряди впали у море і що не було повідомлень про поранення будь-кого. Інцидент стався неподалік острова Йонпхендо, де в листопаді минулого року, в результаті північнокорейського артилерійського обстрілу, загинуло четверо південних корейців.

Представник заявив, що південні корейці почули кілька пострілів з боку Північної Кореї, імовірно з острова, що розташований за 11 кілометрів на північ від кордону. Військові бачили, як один снаряд упав у воду неподалік острова Йонпхендо.

Представник Південної Кореї заявив, що його країна відповіла Північній Кореї надісланням попередження по радіо. Приблизно 35 хвилин пізніше південнокорейські війська вистрелили у море три снаряди з гаубиці.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG