Спеціальні потреби

Перед переговорами з Південною Кореєю – КНДР висуває ряд передумов


Демілітаризована зона між корейськими державами
Демілітаризована зона між корейськими державами

Північна Корея заявила, що Південна Корея мусить дотримуватись ряду передумов перед відновленням діалогу зі своїм північним сусідом.

Впливова Національна комісія з питань оборони КНДР оприлюднила вимоги у формі анкети за посередництвом Корейського центрального інформаційного агентства. Одним пунктів у списку є вимога, щоб Сеул вибачився за те, що не віддав належне багаторічному лідеру Кім Чен Іру після його смерті 17 грудня.

Пхеньян також закликає Південь припинити спільні військові навчання зі Сполученими Штатами, дотримуватись раніше досягнутих двосторонніх угод і припинити критику КНДР з приводу двох атак у 2010 році.

Ізольований від зовнішнього світу режим також хоче, щоб постійна мирна угода замінила перемир’я, яким у 1953 році покладено край трирічній Корейській війні.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG