Спеціальні потреби

Головне про коронавірус. 3 травня

Науковці не виключають, що вакцина проти коронавірусу можливо ніколи не буде створена, - повідомляють американські ЗМІ. Тим часом у США зафіксували найсмертоноcніший день за весь період спалаху COVID-19, лише за четвер в країні від коронавірусу померло 2909 людей.

Холдинг Баффета продав усі свої акції авіакомпаній США

Мільярдер Воррен Баффет повідомив, що його холдинг через пандемію коронавірусної інфекції продав усі наявні в нього акції авіаперевізників США.

Ідеться про акції American Airlines, Southwest Airlines, Delta Airlines і United Airlines. У перших двох холдингу на кінець 2019 року належало по 10 відсотків, в Delta Airlines і United Airlines – 11 і 9 відсотків відповідно.

Помпео: Китай зробив все, щоб світ не дізнався про коронавірус вчасно

Державний секретар США Майк Помпео заявив у неділю, що китайський уряд зробив все можливе, щоб запевнитись, «щоб світ не дізнався вчасно» про коронавірус, який переріс у пандемію.

Помпео сказав що комуністична партія Китаю провела «класичну кампанію з дезінформації», придушивши голоси медпрацівників та відсторонивши журналістів для того, щоб обмежити розповсюдження інформації про коронавірус. Він додав, що уряд США має намір притягнути до відповідальності всіх причетних до цієї справи.

Крім того, Держсекретар заявив, що є «багато доказів» що вірус походить з лабораторії в Ухані.

XS
SM
MD
LG