Спеціальні потреби

Державний секретар США Майк Помпео спілкується з пресою у Вашингтоні 22 квітня 2020 р.
Державний секретар США Майк Помпео спілкується з пресою у Вашингтоні 22 квітня 2020 р.

Головне про коронавірус. 23 квітня

Від імені США Майк Помпео звинуватив урядову комуністичну партію Китаю у цензурі і приховуванні інформації про COVID-19 та у знищенні зразків аналізів коронавірусу, які мали б допомоги з’ясувати походження хвороби.

  • ВООЗ застерігає світ, що попри стабілізацію епідемії COVID-19 зокрема у західній Європі, епідемії коронавірусу у країнах Південної Америки та Африки лише починаються, тому небезпека хвороби не спадає і вона довготермінова.
  • "Ми твердо переконані, що Китайська комуністична партія вчасно не повідомила Всесвітню організацію охорони здоров’я про новий коронавірус", - заявив державний секретар США Майк Помпео.
  • Справжній масштаб епідемії COVID-19 в Криму невідомий, через придушення опозиційних голосів Росією, заявив посол США в ОБСЄ. Він висловив занепокоєння «поновленням скандально відомих своїми насильницькими діями бойовиків «Самооборони Криму» та «Казацьких братерств», які, за повідомленнями, отримали повноваження на забезпечення виконання правил карантину»
  • В Україні - рекордна кількість захворілих на COVID-19 за добу

В Україні виявлено рекордну за добу кількість захворювань COVID-19

За минулу добу в Україні виявлено 578 нових випадків захворювання на COVID-19. Загальна кількість лабораторно підтверджених випадків досягла 7170. Про це повідомило Міністерство охорони здоров'я країни.

Читати більше

США в ОБСЄ згадали американського медика, який загинув на Донбасі і висловили занепокоєння зростанням насильства в Криму на тлі пандемії

Нас непокоїть поновлення скандально відомих своїми насильницькими діями бойовиків «Самооборони Криму» та «Казацьких братерств», які, за повідомленнями, отримали повноваження на забезпечення виконання правил карантину, заявив посол США в ОБСЄ

Читати більше

Карантинні будні української родини у Нью-Йорку

Українська родина у Нью-Йорку розповіла про свої карантинні будні – як купують харчі, працюють вдома, розважаються та як навчається їх 5-річна донька Емілія.

Карантинні будні української родини у Нью-Йорку. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:38 0:00

Більше

XS
SM
MD
LG