Спеціальні потреби

Перші тіла загиблих в авіакатастрофі «Боїнга» прибули в Нідерланди (оновлено)


Труни з останками загиблих вивантажують із літака, Ейндговен, 23 липня 2014 року
Труни з останками загиблих вивантажують із літака, Ейндговен, 23 липня 2014 року

Два літаки нідерландських ВПС, на борту яких знаходяться останнки тіл загиблих в результаті збиття малайзійського літака в небі над Східною Україною, приземлилися в голландському Ейндговені.

За повідомленням, звідти тіла перевезуть на військову базу до Гілверсума. У зв'язку з катастрофою літака в Нідерландах оголошено національний день жалоби.

Перед відбуттям літаків з Харкова, пройшла церемонія прощання із загиблими.


Віце-прем'єр України Володимир Гройсман запевнив, що українська сторона докладе всіх зусиль, щоб встановити причини трагедії і притягнути винних до відповідальності.

«Жоден з винних у цій трагедії не повинен залишитися безкарним», - заявив він.

У жалобній церемонії взяли участь представники посольств Нідерландів, Канади, Великобританії, Індонезії, Австралії, Малайзії та США.

Після хвилини мовчання труни з останками загиблих занесли в літаки, які доставили тіла пасажирів «Боїнга-777» в Нідерланди.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в YouTube

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в YouTube

XS
SM
MD
LG