Спеціальні потреби

Органи правопорядку будуть гарантувати безпеку під час відзначень Дня Незалежності Сполучених Штатів


День Незалежності США (архівне фото)
День Незалежності США (архівне фото)

Напередодні Дня Незалежності Сполучених Штатів, коли вся країна готується до святкувань, місцеві органи правопорядку і федеральні установи докладають спільних зусиль для того, щоб святкування пройшли спокійно.

Понад три мільйони людей, як передбачається, будуть дивитися найбільші в країні феєрверки в Нью-Йорку. І хоча управління поліції не виявило будь-якої загрози під час відзначень, мер міста Білл де Бласіо заявив, що буде розгорнуто агентів для боротьби з тероризмом та «добре озброєних» службовців поліції.

Згідно з передбаченнями, до Вашингтона прибудуть сотні тисяч людей для участі у святкових відзначеннях, які включатимуть концерт біля Капітолію і феєрверки. Минулого тижня начальник вашингтонської поліції Пітер Ньюзгем заявив, що немає загроз відзначенням, але поліція буде готовою на всяк випадок.

Перед запланованими відзначеннями поліція встановила огорожу в районі паркової частини центру столиці та контрольно-пропускні пункти.

У Бостоні поліція також заявила, що буде присутньою у великій кількості, хоча немає інформації про будь-яку загрозу безпеці громадськості.

Місцеві органи правопорядку, у співпраці з Федеральним бюро розслідувань, користуватиметься дронами для контролю натовпу та подій під час феєрверків. Як передбачається, на цей показ прибуде до 500 тисяч глядачів.

Дивіться також: Імміграція - одна з тем фестивалю фолькльорних мистецтв Смітсонівського інституту у Вашингтоні

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG