Спеціальні потреби

На лайнері Costa Concordia знайдено тіла ще двох осіб


Costa Concordia
Costa Concordia

За повідомленням італійської влади, на круїзному лайнері Costa Concordia, який зазнав аварії 13-го січня біля узбережжя Італії, знайдено тіла ще двох осіб. У зв’язку з цим, загальна кількість загиблих зросла до 15 людей. Доля 17 інших далі невідома. Особистість більшості зі загиблих ще необхідно встановити.

Голова Управління цивільного захисту Італії Франко Ґабріеллі повідомив, що водолази виявили тіла двох жінок біля інтернет-кафе судна у понеділок. Тіла двох інших жінок було знайдено у суботу і неділю.

Влада побоюється, що на борту лайнера могли перебувати незареєстровані пасажири.

Втім Ґабріеллі сказав, що фахівці можуть приступити до ліквідації наслідків аварії і розпочати операцію з відкачування близько 2,5 тисяч тонн палива з баків корабля. Він запевнив, що положення судна стабільне і небезпеки його подальшого затоплення немає.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG