Спеціальні потреби

У мечеті на Західному березі річки Йордан сталася пожежа


Палестинці перевіряють збитки після пожежі у мечеті на Західному березі
Палестинці перевіряють збитки після пожежі у мечеті на Західному березі

Офіційні особи вважають, що це ізраїльські поселенці підпалили автомобільну шину в мечеті на Західному березі та залишили графіті з інформацією, яка має відношення до недалекого поселення.

Вандали написали на стінах лозунги «ціна» та «Алей-Аїн». Останній – це назва форпосту, в якому на минулому тижні ізраїльська армія знесла кілька незаконно збудованих структур.

Пожежу в селі аль-Мугір на Західному березі річки Йордан виявили у вівторок. За офіційнимим даними, від полум’я постраждало кілька килимів для молитви.

Мирні переговори між Ізраїлем та Палестинською автономією зайшли в глухий кут у вересні минулого року. Частково причиною був протест палестинців проти будівництва єврейських поселень на землях, які вони вважають частиною майбутньої палестинської держави.

Милулого місяця ізраїльський уряд повідомив про початок будівництва близько 1 600 нових житлових одиниць у Східному Єрусалимі. Вони будуть побудовані території, яку Ізраїль анексував після війни 1967 року.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG