Спеціальні потреби

Внаслідок ізраїльського авіаудару загинуло двоє палестинських бойовиків


Внаслідок ізраїльського авіаудару загинуло двоє палестинських бойовиків
Внаслідок ізраїльського авіаудару загинуло двоє палестинських бойовиків

Внаслідок рейду ізраїльської авіації на позиції бойовиків в секторі Газа загинуло двоє палестинських екстремістів.

За повідомленням екстремістського угруповання «Ісламський джигад», яке часто чинить атаки на Ізраїль, убиті палестинці були його членами. У повідомленні Французького агентства новин, речниця армії Ізраїлю підтвердила повідомення про повітряний рейд, кажучи, що літак ВПС Ізраїлю уразив «терористичний осередок», з якого палестинські бойовики планували вистрелити ракету у напрямку Ізраїлю.

Протягом тижня, напруження між сторонами загострилося. Палестинські бойовики обстрілювали ізраїльську територію ракетним та мінометним вогнем. У свою чергу, ізраїльські сили чинили авіаудари по позиціях бойовиків.

У суботу палестинські екстремісти, включно з членами угруповання Гамас, яке управляє сектором Газа, заявили, що припинять вогонь, якщо це зробить також Ізраїль.

Проте, минулої п’ятниці прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що його уряд готовий вдатися до «великої сили», аби припинити ракетні атаки з Гази.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG