Спеціальні потреби

Від самогубної атаки в Багдаді загинуло семеро людей


Ще один вибух у Багдаді
Ще один вибух у Багдаді

Іракські офіційні особи повідомили, що в понеділок нападник-смертник здійснив атаку неподалік будинку Міністерства внутрішніх справ у центральному району столиці. За повідомленням, щонайменше семеро людей загинуло і понад 30 отримали поранення.

Очевидці кажуть, що нападник підірвав замінований автомобіль біля контрольно-пропускного пункту під час ранкової години пік. Серед загиблих - п’ятеро поліцейських.

Атака в понеділок сталася після хвилі насильства у четвер, в результаті якої приблизно 70 людей загинуло і майже 200 отримали поранення. Координовані атаки у четвер – за допомогою замінованих автомобілів, дорожніх мін та липучих вибухівок – були найсерйознішими за кілька місяців. Вони сталися майже негайно після того, як Сполучені Штати закінчили виведення з Іраку своїх бойових частин.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG