Спеціальні потреби

Кількість загиблих у результаті насильства в Іраку збільшилась до 32 осіб


Похорон жертви бомбової атаки в Багдаді
Похорон жертви бомбової атаки в Багдаді

Іракські офіційні особи повідомили, що кількість смертельних жертв у Багдаді в результаті двох вибухів збільшилася до щонайменше 32 людей. Це майже вдвічі більша кількість убитих, ніж про це повідомлено у четвер.

Офіційні особи повідомили в п’ятницю про нову кількість убитих, кажучи, що щонайменше 71 особа отримала поранення. Вибухи сталися в переважно шиїтському районі міста.

Поліція каже, що вибухи сталися майже один за одним. Другий вибух стався після того, як рятувальники прибули на місце, щоб надати допомогу жертвам першого вибуху.

Поки що ніхто не взяв на себе відповідальності за вибухи.

Хоча хвиля насильства в Іраку зменшилась у порівнянні з релігійно мотивованими атаками у 2006 і 2007 роках, екстремісти і далі чинять бомбові атаки і вступають у перестрілки. Багато із цих атак скеровані проти іракської поліції.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG