Спеціальні потреби

В Іраку внаслідок вибухів загинули 13 людей


В Іраку внаслідок вибухів загинули 13 людей
В Іраку внаслідок вибухів загинули 13 людей

За повідомленням іракських властей, від вибухів бомб на заході та півдні країни загинули 13 людей, і понад 30 отримали поранення.

У повідомленні зазначається, що неподалік міста Хілла, яке розташоване за приблизно 90 кілометрів на південь від столиці країни Багдада, внаслідок вибуху замінованого автомобіля, що стояв поблизу ресторану, загинули 11 людей. Щонайменше 25 осіб отримали поранення.

Втім, на військовій базі в містечку Хаббанія, шр в провінції Анбар, у результаті вибуху закладеної в автомашину бомби загинуло двоє людей, і 9 отримали поранення.

Атаки пов’язують з планами США щодо передислокації своїх військовослужбовців з Іраку до кінця року. Як США, так й іракські власті, висловлюють занепокоєння щодо готовності Іраку нести повну відповідальність за безпеку в країні після виведення американських військ.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG