Спеціальні потреби

На поліцейське відділення в Іраку здійснено напад


На поліцейське відділення в Іраку здійснено напад
На поліцейське відділення в Іраку здійснено напад

За повідомленням іракських властей, бомбіст-смертник в інвалідному кріслі вчинив атаку на поліцейське відділення біля столичного Багдаду, внаслідок чого загинуло двоє осіб і 18 отримали поранення.

У повідомленні зазначається, що у неділю нападник підірвав себе біля входу до поліцейського комплексу в центральному місті Тарміях. Серед поранених - 9 поліцейських.

Поліція повідомила, що в окремому інциденті, бомба вибухнула біля автомашини, в якій їхав мер північного іракського міста Ріяд, що в провінції Кіркук. Дві особи отримали поранення. Мер не постраждав.

Іракські поліцейські та службовці сил безпеки часто стають мішенню бойовиків у той час коли уряд Іраку підготовляється до виведення з країни американських сил. Згідно з планом, передислокація військ США з Іраку має завершитися до кінця цього року.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG