Спеціальні потреби

В Іраку сили безпеки взяли штурмом поліцейське відділення в Анбарі


В Іраку сили безпеки взяли штурмом поліцейське відділення в Анбарі
В Іраку сили безпеки взяли штурмом поліцейське відділення в Анбарі

Сили безпеки Іраку взяли штурмом поліцейський комплекс у західній провінції Анбар, де озброєні бомбами нападники взяли кількох людей у заручники. Внаслідок протистояння загинуло щонайменше семеро людей.

Повідомляється, що у понеділок під час облоги будівлі в аль-Багдаді, що за приблизно 200 кілометрів на захід від іракської столиці Багдад, загинули всі нападники, один з яких підірвав себе.

Загинули також троє заручників, проте поки що неясно, чи поліцейських вбили бойовики, чи вони загинули в результаті штурму.

У комплексі в аль-Багдаді також розташована будівля міської адміністрації.

Від 2006 та 2007 років в Іраку зменшилася кількість актів насильства, але американські та іракські чиновники висловлюють сумніви щодо здатності Багдада перебрати на себе повну відповідальність за безпеку в країні після виведення з Іраку військових США наприкінці цього року.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG