Спеціальні потреби

Іран звільнив ув’язнених американських туристів


Іран звільнив ув’язнених американських туристів
Іран звільнив ув’язнених американських туристів

Іран звільнив двох американців, яких було затримано у 2009 році за звинуваченнями у шпигунстві та незаконному перетині кордону.

Шейна Бауера та Джоша Фаттала випущено на волю сьогодні після того, як суддя схвалив ордер на їх звільнення. Чоловіків звільнено під заставу в мільйон доларів.

Насамперед, американців було передано швейцарському дипломату. Відтак, у в’язницю ввійшли оманські чинновники. Оман заявив, що постачив літак, який чекає в аеропоту Тегерана, щоб вивезти чоловіків з Ірану.

Про звільнення американців повідомило іранське телебачення. Американська телемережа CNN повідомила, що Державний департамент підтвердив інформацію про звільнення громадян США.

Американців звільнено напередодні виступу на форуму Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку президента Ірану Махмуда Ахмадінеджада.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG