Спеціальні потреби

Ураган «Айрін» наближається до східного узбережжя США


Ураган «Айрін» наближається до східного узбережжя США
Ураган «Айрін» наближається до східного узбережжя США

У підготовці до наближення урагану «Айрін», місцева влада густо населених штатів східного узбрежжя Сполучених Штатів почала евакуацію туристів з популярних пляжних курортів.

У четвер, у той час коли «Айрін» обрушився на Багамські острови із поривами вітру до 185 кілометрів на годину, оголошено попередження про ураган для більшості узбережжя штату Північна Кароліна,

Надходять повідомлення про шкоду, заподіяну ураганом на двох південних багамських островах. Повідомлень про постраждалих серед населення немає.

За прогнозами синоптиків, у четвер ураган набере сили і прямуватиме на північний захід до південно-східного узбережжя США.

Через ураган "Айрін» командування ВМС США видало розпорядження про виведення у відкрите море всіх кораблів з найбільшої американської військово-морської бази, розташованої в штаті Вірджинія. Командування зазначило, що великі військові судна краще переносять потужні урагани у відкритому морі.

За найостаннішими даними, ураган «Айрін» досяг третьої категорії небезпеки за п’ятибальною шкалою Саффіра-Сімпсона.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG