Спеціальні потреби

Падіння гелікоптера на хмарочос у Нью-Йорку: що відомо станом на зараз?


У Нью-Йорку гелікоптер марки Agusta A109E впав на дах будинку, що розташований за адресою: 787th 7 Ave. За останніми даними, в результаті жорсткої посадки загинув пілот. Інцидент стався о 13:45 за місцевим часом.

Якщо ви житель Нью-Йорка, ви відчуваєте певний рівень посттравматичного розладу після 11 вересня.
Губернатор штату Нью-Йорк

За даними Федеральної авіаційної адміністрації США, на борту, окрім пілота, нікого не було.

Губернатор Нью-Йорку Ендрю Куомо заявив, що в будівлі ніхто не постраждав. Також очільник штату додав: "Якщо ви житель Нью-Йорка, ви відчуваєте певний рівень посттравматичного розладу після 11 вересня".

Вулиці між Times Square та Central Park були перекриті. Наразі рух автомобілів та пішоходів відновлено.

Президенту Дональду Трампу доклали про інцидент. У Twitter глава Білого дому зазначив: "Співробітники надзвичайних служб роблять феноменальну роботу на місці події. Спасибі за те, що ви робите 24/7/365. Адміністрація Трампа готова на все".

Національна рада США з транспортної безпеки буде відповідати за розслідування. Її співробітники визначать ймовірну причину аварії.

​Дивіться також: 19 кандидатів в президенти від Демократичної партії зустрілись із виборцями в штаті Айова

  • 16x9 Image

    Михайло Комадовський

    Свою кар’єру розпочав у 10 років, заснувавши власне інтернет-видання. Потім перейшов працювати на “доросле” телебачення: спочатку журналістом та ведучим на місцеві телеканали в Одесі, потім на центральні інформаційні телеканали у Києві. За плечима у Михайла насичений професійний досвід: працював експертом з комунікацій проектного офісу реформ Міністерства внутрішніх справ України, спеціальним кореспондентом німецької медіакомпанії Deutsche Welle у Москві, спецкором кількох телеканалів у Нью-Йорку. До Голосу Америки приєднався на початку 2019 року. 

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG