Спеціальні потреби

Американських випускників вітають лідери країни та зірки Голлівуда


Американських випускників вітають лідери країни та зірки Голлівуда
Американських випускників вітають лідери країни та зірки Голлівуда

Цього тижня відбуваються випускні церемонії в американських університетах. За традицією, з промовою перед випускниками виступають зірки Голлівуда, спорту, відомі політики та інші успішні люди, серед яких чимало випускників саме цих навчальних закладів.

«Ця справа завершена. Час закінчився. Перед всіма вами – у цих смішних шапках – починається майбутнє з великої літери. За спиною – страх. Попереду – надія. Рухайтесь вперед, завжди вперед та розішліть по твіттеру свої фотки», – ось що побажав випускникам актор Том Генкс.

Тим часом акторка Емі Пейлер не радить витрачати увесь час на новітні технології:

«Намагайтеся інколи відкладати свій Айфон та дивиться в обличчя іншим людям. Вони зможуть розповісти вам неймовірні речі. Обличчя скажуть, чи вони розлючені, їх нудить чи може вони вже просто сплять».

І звичайно, що багатьом перемогам передують поразки, – зазначив актор Дензель Вашингтон:

«Колись у своєму житті ви з чимось не впораєтеся. Прийміть це. Колись ви програєте, станете посміховиськом, не зможете опанувати якісь навички. Я не маю жодного сумніву у цьому. Можливо, це не є традиційним посланням під час випускної церемонії, але я вам це кажу. Змириться з цим, тому що це неминуче».

А ось що радить виконавчий директор сайту Фейсбук Шеріл Сендберг:

«Якщо ви думаєте, що все це – скажені перегони, перед тим, як вийти із забігу, вдихніть на повні легені. Може, ви обрали не ту роботу? Спробуйте ще. І робить це, поки не відриєте для себе чогось, до чого маєте справжню пристрасть».

Про почуття говорив і речник Палати представників Джон Бейнер:

«Скромність, терплячість, віру і від мене завжди – трохи сліз».

Настанова від відомого політолога та письменника Томаса Фрідмана:

«Якщо ви хочете щось змінити у цьому світі, не забувайте, що ви маєте вийти з Фейсбуку та спілкуватися обличчя до обличчя».

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG